You're so fucking special.

I'm too weak to give in, too strong to lose.
My head is giving me life or death, but I can't choose.
I swear I'll never give in, I refuse.


Long time no see.
Har inte hänt allt för mycket spännande sedan sist jag skrev.
Jag haaar... jobbat och umgåtts med vännerna!

Tog och körde på en stor älg oxe förra veckan. Hellyset på bilen har jag aldig varit så imponerad över och det var efter 12 på natten på en 80 väg där jag körde 70/80. Hann inte se mer än ett stort huvud med horn innan det small. Det tar ett x antal meter efter smällen då jag fattat att jag krockat med en älg. Det första jag la märke till var att vinrutetorkaren på min sida stod rakt ut, sedan upptäcker jag även att framrutan är krossad. Kliver ur bilen och har glas över hela mig, tar fram mobilen i panik och ska ringa pappa, HAR INGEN MOTTAGNING. Fick det lite senare dock. Han och mamma kom direkt.
En av listerna på taket var helt borta, den låg på vägen. Likaså min vänstra backspegel. Krossad framruta som sagt där det var en massa älghår som satt fast, bucklor på taket, grejen mellan framrutan och vänstra sido rutan var bucklig. Mer då, minns inte. Bilen hämtade bärgaren senare samma natt. Väntar fortfarande på om den kommer repareras eller lösas in. JAG VILL HA TILLBAKA DEEEEEEEEEEN. Känner mig heeeeeeeeeeeeeelt handikapp utan den. HELT. 
Blod låg det på vägen, samt någon slags köttslamsa. Jägare och hund kom samma natt och hittade älgen när det började bli lite ljusare ute. Brutet ben och 15taggar, så nej, det var inte ett litet as jag körde på. Den låg såklart redan ner, så han sköt den. Tack och lov. Då lider den inte längre.

Men jag vill bara ha tillbaka min biiiil. Pappa sa helt seriöst att jag skulle ta bussen FRÅN ljustorp imorgon för att ta mig till jobbet. Hade gjort det om jag bodde där bussar går ofta, men det gör det liksom inte här. Mamma skulle ta cykeln till sitt jobb, så hade turen att få ta hennes bil!.

Ja, jobbar 7 av 7 dagar i veckan, och drar till London den 31/8! :D
9 DAGAAAAAAAAAAAAR.
Jag och Erico!

Måste in till stan och hämta mitt pass imorgon innan jobbet och har en massa London stuff att fixa denna vecka.
Dessutom är det ungefär 1månad kvar tills jag opererar mig och blir handikappad typ.

Har glott på tv nu ikväll, inte van att komma hem tidigt. Har ju alltid bara kommit hem och sovit den senaste tiden - the good old days when I had my car. huhu.
Men nu blir det att anpassa sig efter när mamma, pappa eller syrran ska hem. 2 bilar på 4 pers, med 4 olika jobb. 'Minus syrran nu som har dragit till Barca, men 1 bil som jag och mamma ska dela på. 
Gud så deprimerande.

Adios


RSS 2.0